تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم آغاز رزمایش دریایی مشترک آمریکا و اسرائیل در بحرین  نخست‌وزیر قطر درباره حمله اخیر اسرائیل به دوحه: اینکه میانجی توسط یکی از طرفین درگیر بمباران شود، بی‌سابقه است نتانیاهو: کشور فلسطینی مستقل در مجاورت اسرائیل تشکیل نخواهد شد فؤاد حسین: تنش میان ایران و آمریکا بر عراق تاثیر می‌گذارد فؤاد حسین و هاکان فیدان درباره پرونده ایران رایزنی کردند

ادعای ماکرون در توجیه معرفی یک لایحه اسلام ستیزانه

رئیس جمهور فرانسه در توجیه معرفی لایحه‌ای برای محدود کردن فعالیت مسلمانان در این کشور گفت، هدف او مبارزه با افراط‌ گرایی اسلامی و تفرقه است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۷ - ۱۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 02
کد خبر: ۶۱۳۴۶

به گزارش راهبرد معاصر «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه روز جمعه در توجیه معرفی لایحه‌ای ضد اسلامی، ادعاهایی را مطرح کرد.

 

به نوشته خبرگزاری فرانسه، ماکرون با رونمایی از این لایحه ادعا کرد که هدف آن مبارزه با افراط‌گرایان اسلامی در فرانسه است.

 

رئیس جمهور فرانسه مدعی شد:‌ «اسلام دینی است که امروزه در تمام جهان در بحران به سر می‌برد. این مسئله را فقط در کشور خودمان شاهد نیستیم».

 

او در ادامه ادعاهای خود گفت، هدف از اجرای این لایحه پس از به تصویب رسیدن، مواجه با مشکل افزایش افراط‌گرایی اسلامی در فرانسه و تقویت «توانایی ما در زندگی در کنار یکدیگر» خواهد بود.

 

ماکرون که پیش‌تر نیز بارها چهره اسلام ستیز خود را نشان داده است، افزود: «سکولاریسم پایه و اساس فرانسه‌ای متحد است».

 

وی همچنین مدعی شد هر کس در فرانسه می‌تواند آزادانه دین خود را انتخاب کند اما به نمایش گذاشتن وابستگی‌های مذهبی تحت هیچ شرایطی در فضای عمومی و مدارس مجاز نخواهد بود.

 

رئیس‌جمهور فرانسه در ادامه ادعاهایش گفت فرانسه به دنبال «رها کردن» دین اسلام در فرانسه از اثرگذاری‌های خارجی خواهد بود.

 

این لایحه دولت فرانسه به طور کلی درخصوص تقویت سکولاریسم و جدا کردن نهادهای مذهبی از جمله کلیساها از دولت است اما مقابله با سرمایه‌گذاری خارجی برای ساخت مساجد و مدارس مذهبی خصوصی وتقابل با ائمه جماعت دارای تابعیت خارجی در فرانسه را نیز در بر می‌گیرد.

 

متولی مسجد «لیون» در پاسخ به این ادعا که هدف این لایحه مقابله با تفرقه‌گرایی در جامعه فرانسه است، گفت: «چه چیزی موجب تفرقه می‌شود؟ عامل آن مسلمانان نیستند، آن‌ها فقط خواستار وحدت هستند».

 

ماکرون در حالی تلاش دارد این لایحه را توجیه کند که در سفر اخیر خود به لبنان نیز در توجیه اقدام موهن نشریه «شارلی ابدو» مدعی شد که فرانسه کشوری با آزادی بیان است و اینکه وی در جایگاهی نیست که بخواهد در خصوص این تصمیم برای بازنشر تصاویر موهن به پیامبر اکرم (ص) در این نشریه قضاوت کند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار